29 Eylül 2007 Cumartesi

Uzay Makina, Dünyanın En Büyükleriyle EMO2007'de Sizlerle Buluştu.





Uzay Makina, 17-22 Eylül 2007 tarihleri arasında Düzenlenen EMO2007 Fuarında yeni ürün ve projeleriyle yine fark yarattı.
Uzay Makina, 17-22 Eylül 2007 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük takım tezgahları fuarı EMO2007 fuarında Hall16, Stand B18'de en yeni ürünleri ile dünya çapındaki sanayicilerin karşısına bir kez daha çıktı.

Uzay Makina Win 2007 Fuarında





Firmamız 24-28 Mart 2007 tarihleri arasında WIN 2007 fuarına 14 farklı modelle katılmıştır. Her zaman yenilikçiliği ile ön plana çıkmak isteyen firmamızın sergilediği ürünlerin tamamı yeni modeller olmakla birlikte standımızda sergilenmiş olan Türkiye'de üretilen en büyük testere tezgahı olan Hidrolik Sürücülü UMSY 1600x2200 modeli ile yine Türkiye'de ilk üretim olan ve seri ve demet kesim konusunda üreticilerin kesin çözümü olan servo sürücü ve lineer yataklı UMSO 350SF modeli tezgahlarımız ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır.

YENİ TESTERE BAĞLANDIĞINDA VE SOĞUK HAVALARDA YAPILMASI GEREKEN

1- Testere ağzını bağladıktan sonra boşta bor yağ ile yaklaşık 2-3 dakika çalıştırın.
Makine normal devrini aldıktan sonra kapatın ve tekrar şerit testereyi gerin. Testere kasnaklara tam oturmuş olsun.
2- İkinci kez boşta çalıştırın ve makine devrini bulduğu zaman çok az bir basınçla indirin.(adeta malzeme üzerinde çizgi çizsin) Bir dakika kadar o şekilde çalışsın. Bir dakika sonrası normal çalışmaya dönebilirsiniz.
3- Yeni ve kullanılmış şerit testerelerin diş kısmını (özellikle yeni testerelerin ) kesinlikle toprak ve betona temas ettirmeyin. Kesici uçların en büyük düşmanı toprak ve betondur.
4- Testere çalışırken malzeme arasında makineyi kesinlikle durdurmayınız. Durdurduğunuz zaman testere dişleri anında deforme olur ve testerenin ömrü kısalır.Diğer taraftan kesilerek yuva açılmış bir malzemeyi (koparılmamış) kesimi yarım kalan yerine gelene kadar makine çalışır durumda iniş yaptırmalı. Çalışmayan makineyi malzemede kesimi yarım kalan yere kadar indirilip çalıştırma yapmayınız.Çalışır durumda iniş yapsın.
5- Testere ağzını (şeriti) soğuk havalarda gerginlik ayarını çalışmadığı zamanlarda minimumda tutunuz.Unutmayalım M42 Bi-Metal Şerit Testerelerin Bi-Metal kısmı sadece diş uçlarıdır ve toplu iğne başı kadar büyüklüktedir. İlk kullanımda hata olursa testerenin özelliği kaybolur. Özellikle malzemeye dalmasını önleyerek çalışması ve teknik broşürümüzdeki değerlere uyulması halinde testerenizin ömrü daha uzun olacaktır.
 
trlist100.com
eXTReMe Tracker